top of page

FIETSVAKANTIES

GEORGANISEERDE RITTEN + VERHUUR FIETSEN

Op het domein heeft u de mogelijkheid om een citybike en of VTT-fiets te huren alsook begeleide tochten zijn op het domein beschikbaar onder leiding van Pierre de huiseigenaar. Geïnteresseerden of kennissen die ook in de streek verblijven kunnen altijd met hun eigen of gehuurde fiets meerijden!

Van op het domein hebben we 350km VTT-ritten + zeer veel verschillende wegritten en ritten op grindwegen. Uitgestippelde ritten via beschrijving in boekje vanaf 12km tot 100km en meer.

Voor de echte fietsers of bergbeklimmers hebben we ook lange tochten van meer dan 100km en of beklimmingen zoals Mont Ventoux (21km, 1900m), Mont Lozert (17km, 1550m), Mont Bouquet (5km, 630m), ...


GARMIN
Beschikt u over een garmin GPS. We sturen u graag onze routes door!


WIELERPLOEGEN
We beschikken over de mogelijkheid en capaciteit voor het ontvangen van fietsgroepen en wielerploegen tot 30 man. We ontvangen jaarlijks een wielerploeg tijdens de Ster van Béssege. Volgende wielerploegen hebben we reeds ontvangen: Jartazi - Willems veranda’s - Veran Classic - CIBEL.


VERHUUR BATAVUS CITYBIKE fietsen
Op het domein hebben we "BE-ONE" citybikes te huur.
Deze fietsen werden door ons gekozen doordat deze zowel op grind als weg routes zeer gemakkelijk hun mannetje kunnen staan!


VERHUUR BE ONE MOUNTAINBIKE-fietsen
Op het domein hebben we "BE-ONE" citybikes te huur.
Vanop het domein hebben we 350km VTT-ritten!! Rustige vlakke ritten, maar ook zware tochten zijn hier beschikbaar.
Er bestaat een mogelijkheid om vooral in het voorjaar met groepen of afzonderlijk deel te nemen aan begeleide mtb-tochten. Voor meer info kunt u ons altijd contacteren!

VERHUUR E-BIKES

Op reservatie en met een minimum van 3 dagen huur kunnen we voor jullie een e-bike voorzien.

fietstruitjes.jpg

DOMAINE DE CASSAGNOLE, ROUTE DE BARJAC, 30500 SAINT-DENIS, FRANKRIJK

bottom of page